Objavite svoju reportažu!

Ukoliko ste boravili u nekoj metropoli, a uz to ste i snimili neke kulturne znamenitosti, pošaljite nam svoj snimak i tekst. Proširite drugima vidike i otkrijte nam neku zanimljivost. Možda za to djelo budete i nagrađeni!
U svakom slučaju javite se, a ako idete tek na odmor i imate kameru, snimite značajne kulturne događaje ili institucije i prikažite svim gledaocima Sarajevo arta u čemu mogu uživati i šta mogu vidjeti, a mi ćemo se potruditi da vas nagradimo.

Lijep pozdrav,

Leila Kurbegović – urednik KUP-a TVSA

5 komentara

  1. haha nafurana voditeljica bljak! glupi talenti i jos gluplja voditeljica hahaha sutnuli je sa obn pa dosla na tvsa sad hahaha jeste ih usrecila hahaha fuj! cuj reportaza ko da je tvsa privatna televizija hahaha nije to obn hahaha eno ti maca pa s njim pravi emisiju hahaha fuj!

  2. Odgovor na poruku pod sifrom “life is good”. Mislim da ste zalutali na ovaj blog, jer ovdje pricamo o kulturi i svakako razgovaramo kulturno. Prvo za vasu informaciju, mene nisu “sutnuli” sa OBN-a, vec sam ja dala otkaz i tuzila OBN, a TV SA me je pozvala da budem urednik KUP-a (kulturno-umjetnickog programa), jer sam i ranije obavljala funkciju urednika kulture. Molim Vas prije nego iznesete na ovom blogu neki komentar provjerite informaciju, jer danas je ruzno biti pogresno informisan.

Komentariši